Τι είναι το Social Trading;

social tradingTo Social Trading ή κοινωνικές συναλλαγές, είναι ο νεότερος και πιο συναρπαστικός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στις χρηματοοικονομικές αγορές παγκοσμίως!

Μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους traders (επενδυτές) από όλο τον κόσμο, σε ένα μεγάλο δίκτυο. Τα δίκτυα των κοινωνικών συναλλαγών, έχουν ως στόχο να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες άλλων επενδυτών, να τους ακολουθήσετε, αντιγράψετε, για να βγείτε και εσείς κερδισμένος. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ανεβείτε επίπεδο οικονομικά ή και ακόμα να βελτιώσετε την στρατηγική σας, σε βαθμό που ποτέ δεν φανταζόσασταν.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το social trading είναι ο μελλοντικός τρόπος για την αξιοποίηση των επενδύσεων σας. Με απεριόριστα χρήσιμα εργαλεία στην διάθεση του επενδυτή (trader), απεριόριστες δυνατότητες συναλλαγών, ανάλυση στατιστικών ανά επενδυτή, καθιστά ευκολότερη και δυναμική την επιτυχία, όχι μόνο την δική σας, αλλά και του “φίλου” επενδυτή σας.

Πώς δουλεύει το social trading;

Το social trading δουλεύει σε πολλά επίπεδα, δίνοντας σας την δυνατότητα να αξιοποιήσετε την κοινωνική σας συναλλαγή, όπως σας βολεύει. Όποια και αν είναι η οικονομική σας επένδυση, μικρή ή μεγάλη, δεν έχει καμία σημασία μπροστά στην εμπειρία που θα αποκτήσετε ακολουθώντας αλλά και αναλύοντας, άλλους επενδυτές.

Η βασικότερη λειτουργία του δικτύου κοινωνικών επενδύσεων (social trading) είναι ότι σας εμφανίζονται live feeds – ζωντανές πληροφορίες, της χρηματοοικονομικής δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε, ότι κάνουν οι συνάδελφοι σας επενδυτές, σε κάθε δεδομένη στιγμή. Εάν αναρωτιέστε σε τι σας ωφελεί αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή πληροφοριών είναι δύναμη και το να μπορείτε να τις συλλέγετε, να κατανοείτε τις τάσεις της αγοράς, τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται αλλά και τις διαπραγματευτικές ιδέες, είναι ένα μεγάλο όπλο στα χέρια σας και μόνο να επωφεληθείτε μπορείτε από αυτό.

Πώς να επιλέξετε επενδυτή

Θα πρέπει να γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον επενδυτή που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε, αντιγράψετε ή και τα δυο. Θα μπορούσατε να έρθετε σε επαφή με έναν επενδυτή ή να μελετήσετε το προσωπικό του προφίλ. Αν δεν είστε βέβαιοι για την επιλογή σας, οι πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, προσφέρουν αναλυτικά εργαλεία, κατατάξεις, στατιστικά που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε την σωστή επιλογή.

Δείτε τις σημαντικότερες εταιρείες social trading.