Εταιρείες Social Trading – Κοινωνικές Συναλλαγές

Το binaryforex.gr σας αναλύει τις εταιρείες social trading (ή αλλιώς κοινωνικές συναλλαγές) στην Ελλάδα. Σας παραθέτουμε λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα κάθε εταιρείας αλλά και γενικότερα όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να κάνετε την επιλογή της εταιρείας social trading που επιθυμείτε.

eToro

Επίσκεψη στην eToro

H εταιρεία social trading (κοινωνικών συναλλαγών) eToro, θεωρείται από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο και όχι άδικα. Το δίκτυο της είναι τεράστιο σε αριθμό επενδυτών και δραστηριοποιείται σε πάνω από 140 χώρες. Προσφέρει όλα εκείνα τα εχέγγυα που απαιτούνται, για να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις, όντας ενημερωμένοι, σχετικά με τα τελευταία νέα της αγοράς αλλά και να ακολουθήσετε ή να αντιγράψετε πιο έμπειρους επενδυτές (traders), από εσάς.

ZuluTrade

Επίσκεψη στην ZuluTrade

Η εταιρεία social trading (κοινωνικών συναλλαγών) ZuluTrade κάνει τις χρηματιστηριακές συναλλαγές σε binary options και φορεξ εύκολη υπόθεση και είναι σίγουρα μέσα στα κορυφαία δίκτυα κοινωνικών συναλλαγών, παγκοσμίως. Προσφέρει μια πολύ εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών στην οποία μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους traders (επενδυτές) και στην ελληνική γλώσσα. Το προσωπικό υποστήριξης, μπορεί να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, μέσω της ζωντανής συνομιλίας, όλο το εικοσιτετράωρο.

Ayondo

Επίσκεψη στην Ayondo

Στην εταιρεία social trading (κοινωνικών συναλλαγών) Ayondo μπορείτε να συναλλαχθείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία, με κορυφαίους επαγγελματίες online συναλλαγών φορεξ και να κερδίσετε από τις δικές τους επιλογές. Η πλατφόρμα που παρέχει η εταιρεία, είναι πολύ φιλική και εύχρηστη προς τον χρήστη, με πρωτότυπα εργαλεία. Στα συν του κοινωνικού δικτύου συναλλαγών είναι και οι εφαρμογές για διάφορες κινητές συσκευές, που προσφέρει δωρεάν.

  • Αξιολόγηση και πληροφορίες εταιρείας social trading
  • Εγγραφή στην Ayondo