uTrader αξιολόγηση εταιρείας binary options

uTrader
4/5 - 1 vote
 • Bonus50-150%
 • iPhone/Android App
Επίσκεψη Σύγκριση

Το όραμα και η αποστολή της εταιρείας uTrader είναι να γίνει ο ηγέτης στον χώρο των binary options συναλλαγών. Ιδρύθηκε το 2011 και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Ρήγα της Λετονίας.Η άποψη της εταιρείας είναι ότι οι επενδυτές πρέπει να λειτουργούν μέσα σε ένα επικερδές και προστατευμένο περιβάλλον επενδύσεων. Μέσω της παροχής κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών σας δίνουν την ώθηση για μία πετυχημένη πορεία στις binary options συναλλαγές. Η uTrader έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη ακαδημία μέσω της οποίας κατευθύνει, διδάσκει και εκπαιδεύει καινούριους επενδυτές αλλά ταυτόχρονα συμβουλεύει και πληροφορεί τους πιο έμπειρους. Επίσης, η συγκεκριμένη εταιρεία binary options σας παρέχει καθημερινά διαδικτυακά σεμινάρια, διαδραστικά e-book αλλά και εκπαιδευτικά videos. Τέλος, η uTrader διαθέτει μία εναλλακτική πλατφόρμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εταιρίες binary options και αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα θα σας προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Εγγραφή στην uTrader

Τύποι δικαιωμάτων που προσφέρονται

 • Κλασσική μορφή binary options συναλλαγών Call/Put.information image
 • Pairs ή αλλιώς Ζεύγη information image
 • Turbo Options information image
 • One touch (Touch/No Touch) information image
 • Long term option ή Μακροπρόθεσμες συναλλαγές: η διαφορά είναι στην διάρκεια που λήγει ένα συμβόλαιο καθώς διαρκεί πολύ περισσότερο και μπορεί να φτάσει μέχρι και πάνω από ένα μήνα.information image

Τύποι λογαριασμού

Στην uTrader υπάρχουν 5 τύποι λογαριασμού ο Start, ο Silver, ο Gold, ο Platinum και ο VIP ανάλογα την κατάθεση που θα κάνει ο εκάστοτε πελάτης:

 • Start: Αφορά κατάθεση άνω των 300€. Έχετε πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία ανάλυσης και εκπαίδευσης καθώς και μια εισαγώγη στην πλατφόρμα συναλλαγών της uTrader.
 • Silver: Αφορά κατάθεση άνω των 1.000€. Ισχύουν τα προνόμια του Start Λογαριασμού με επιπλεόν την προσωπική ανάλυση της αγοράς καθώς επίσης και 2 συνεδρίες για την εκπαίδευσή σας στις στρατηγικές μου μπορείτε να ακολούθησετε κατά την διάρκεια του trading.
 • Gold: Αφορά κατάθεση άνω των 5.000€. Ισχύουν τα προνόμια του Silver Λογαριασμού με τις διπλάσιες συνεδρίες για τις στρατηγικές που θα ακολουθήσετε καθώς και εβδομαδίαια ανάλυση του λογαριασμού σας απο οικονομικό αναλύτη.
 • Platinum: Αφορά κατάθεση άνω των 25.000€. Ισχύουν τα προνόμια του Gold Λογαριασμού με επιπλέον την τρίμηνη σχεδίαση της στρατηγικής συναλλάγων σας και την ανάπτυξη ενός προσωπικού σχεδίου trading.
 • Vip: Αφορά κατάθεση άνω των 50.000€. Ισχύουν τα προνόμια του Platinum Λογαριασμού με επιπλέον πρόσβαση σε εργαλέια σχεδιασμένα για τους VIP πελάτες, δυνατότητα παρακολούθησης όλων των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο και προτεραιότητα στις online συναλλαγές με οικονικό αναλυτή.

Μπόνους binary

Μπόνους Εγγραφής έως 150%*

Η uTrader καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με μπόνους στην πρώτη τους κατάθεση. Κάνε την πρώτη σου κατάθεση στην uTrader (από 300€ και πάνω) και θα σου προσφερθεί ένα μπόνους από 50% έως 150% αναλόγως την κατάθεση σας.

Για να λάβετε το μπόνους εγγραφής της uTrader αρκεί να κάνετε τα παρακάτω:

 1. Συνδεθείτε στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Συναλλαγών
 2. Ανοίξτε έναν νέο λογαριασμό με πραγματικά κεφάλαια
 3. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση και επικοινωνήστε με τον Manager του λογαριασμού σας. Αυτός θα αποφασίσει για το μπόνους που δικαιούστε

Μπόνους έως 150%*

*Ισχύουν όροι και προυποθέσεις

Γενικές πληροφορίες

Όνομα:
uTrader
Ιστοσελίδα:
Ρυθμιζόμενη Αρχή:
-
Διεύθυνση Γραφείων:
Γραφείο στην Κύπρο: -
Εμπορικό Σήμα:
uTrader Day Dream Investments Ltd Trust Company Complex
Γλώσσες:
Τρόποι Παιχνιδιού:
Internet, Εφαρμογή iPhone, Εφαρμογή Android
Μπόνους χωρίς Κατάθεση:
-
Ελάχιστη Κατάθεση:
300€
Ελάχιστη Συναλλαγή:
-
Μέγιστη Απόδοση:
85%
Τρόποι Πληρωμής:
Ελληνική Γλώσσα:
Όχι
Ζωντανή Συνομιλία:
Ναι
Ωράριο Επικοινωνίας:
-
Τηλέφωνο:
+44 2037699627 (Αγγλία)
Φαξ:
-
Επικοινωνία:

To BinaryForex.gr ενθαρρύνει τους επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας, να εκφράζουν τις απόψεις τους. Παρακαλούμε, τα κείμενα σας, να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο ή να γράφονται σε greeklish. Μπορείτε να γράφετε στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα. Σε αντίθετη περίπτωση τα σχόλια σας, ενδέχεται να διαγραφούν. Η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα κείμενα των συντακτών της.